Főbb szempontok a konyhabútor vásárlás során!

modern konyhák

modern konyhák

A konyha megfelelő kialakítása a mindennapi használat egyszerűsítését, a mozdulatok, és a munkavégzés folyamatát segíti. A konyhabútor elrendezése az ételkészítés menetét kell, hogy kövesse. Mivel a legtöbben jobbkezesek, ezért a legcélszerűbb ezt követni. Az élelmiszereket többnyire a hűtőben és kamrában tároljuk. A főzést a szükséges alapanyagok elővételével kezdjük, ezért érdemes a hűtőt és a kamrát az első helyre helyezni. Ha az asztal közvetlen közelében van, akkor a kamra ajtaját úgy kell felszerelni, hogy az asztallal ellentétes irányba nyíljon ki, így az étel elhelyezése akadálymentes lesz! Az előkészítő asztalon vagy pulton tisztítjuk, hámozzuk, felvágjuk, szeleteljük a nyers élelmiszereket. A mosogatót érdemes a közvetlen közelbe szerelni, így könnyedén moshatjuk, áztathatjuk, öblíthetjük az élelmiszereket és időt is meg takaríthatunk. A legtöbb esetben a mosogató alatt tároljuk a szemetesvödröt. A konyhabútor vásárlás során, melyet az admiralstudio.hu oldalon tervezéssel együtt, ezeket a szempontokat is figyelembe veszik!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!